Suunnistuksen viikkohaaste 11

HUOM! Rastit saattavat vielä olla paikoillaan maastossa, mutta niiden ylläpito lopetettiin syyskuun lopussa.


Kesän viimeisessä suunnistushaasteessa mennään taas maastoon, kolmatta ja viimeistä kertaa. Tällä kertaa rataan on haettu lisää haastetta Simsalön itäpuolisesta saarisokkelikosta. Melontamatkaakin kertyy enemmän kuin edellisissä maastohaasteissa.

Jos käytössäsi on väritulostin, kannattaa tehtävässä annettu kartta tulostaa värillisenä. Voit tehdä tehtävän myös (vähän hankalammin) mustavalkoisella tulosteella tai kännykän näytöltä tihrustamalla.

Reitti kulkee melko suojaisilla vesillä, mutta rasteille mentäessä, Simsalönselän kohdalla aallokko pääsee nousemaan etelätuulella. Matkaa kertyy suorinta tietä n. 15 km. Rastit on sijoitettu melko hyvin näkyville paikoille. Kaikki rastit ovat noudettavissa kajakista nousematta. Rasteja ylläpidetään vähintään syyskuun loppuun asti.

Kartta ja tehtävä löytyy täältä: http://bit.ly/SKK-suunnistus-11

Terveisin,
SKK koulutustiimi

P.S. Valtaosa edellisistä haasteista löytyy edelleen vanhoilta paikoiltaan:

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: