Suunnistuksen viikkohaaste 8

HUOM! RASTIT ON POISTETTU MAASTOSTA

Suunnistuksen viikkohaasteessa päästään toista kertaa tositoimiin. Vuorossa on jälleen oikea melontasuunnistusrata.

Jos käytössäsi on väritulostin, kannattaa tehtävässä annettu kartta tulostaa värillisenä. Voit tehdä tehtävän myös (vähän hankalammin) mustavalkoisella tulosteella tai kännykän näytöltä tihrustamalla.

Reitti kulkee melko suojaisilla vesillä, mutta Granön- ja Simsalönselillä aallokko pääsee nousemaan, kun tuulee navakasti kaakon ja lännen väliltä. Matkaa kertyy suorinta tietä n. 11 km. Rastit on sijoitettu melko hyvin näkyville paikoille. Huom. rastit ovat maastossa myös suunnistusviikon päätyttyä. Rastit kerätään pois aikaisintaan 21.8.2020.

Kartta ja tehtävä löytyy täältä: http://bit.ly/SKK-suunnistus-8

Piiruntarkkaa suunnistuskesää, toivoo
SKK koulutustiimi

P.S. Useimmat vanhat haasteet löytyvät edelleen vanhoilta paikoiltaan:

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: