Norrkullalandetin tekniikkaleiri la-su 22.-23.8.

Tule kertaamaan melontataitoja retkeilyn ohessa! Melontatekniikoiden kertausta ja retkeilyä aloittelijoille sekä muille halukkaille. Lähtö lauantaina vajoilta melomaan klo 10:00 Norrkullalandettiin, melontamatkaa sinne kertyy noin 10 km.

Katsotaan aluksi kajakin pakkaaminen ja etukäteen tarvittavat varusteet retkelle. Perillä Norrkullalandetissa leiriytyminen ja ruokailua sekä voidaan kävellä maissa polkuja ja käydä näkötornissa. Iltapäivällä melontataitojen kertausta pari tuntia, perus- sekä edistyneempiä tekniikoita ja halukkaille pelastautumisia. Jos hyvä keli, niin voidaan tehdä illalla vielä pieni yömelontaretki Kalkkirannan lähettyvillä. Sunnuntaina aamupalan jälkeen leirien purku ja pakkaaminen sekä melonta takaisin vajoille.

Yöpyminen teltoissa, saaressa tulipaikka ja puucee. Tarvitset mukaasi teltan, makuupussin, makuualustan, melontavaatetusta, retkiruuat, vettä sekä lämmintä vaatetta ja otsalampun tms. Elokuussa illat pimenevät, mutta merivesi on lämmintä ja yöt tunnelmallisia.

Ilmoittautuminen mukaan tästä!

Terveisin, Tarja Wahlström

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: