Tekniikkatorstai 11.06.2020; jatkokurssi eskimokäännökset

Marko Savola pitää jatkokurssin erilaisista eskimokäännöksistä. Markon johdolla harjoitellaan yhdessä takakansi-käännöstä varmemmaksi ja opetellaan myrskyeskimon perusteita. Tämä on jatkokurssi, joten jonkunlainen eskimokäännös pitäisi ainakin satunnaisesti onnistua. Olemme vesillä pari tuntia, joten kuivapuku ja neopreenihuppu ovat erittäin suositeltavia. Harjoittelupaikka voi olla jokin muukin kuin Korsnäs, katsotaan missä olisi paras näkyvyys. Nähdään vajoilla klo 17.00 Lisätietoja Marko/ nollaneljänolla 595 48 68

Varustus: kuiva- tai märkäpuku, vaihtovaatteet, nenäklipsi, simppelit ja ohuet (esim. seuran) melontaliivit.

Mukaan mahtuu kahdeksan ja ilmoittautuminen alkaa maanantaina klo 22.00.

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: