Suunnistuksen viikkohaasteet

SKK:n koulutustiimi järjestää läpi kesän 2020 viikottaisia suunnistushaasteita, joiden avulla voit opiskella ja harjoitella melontaan liittyviä suunnistusaiheita. Viikkohaaste julkaistaan SKK:n nettisivuilla aina sunnuntaisin, ja tehtävien oikeat vastaukset kerrotaan viikon päätteeksi seuraavana sunnuntaina. Ensimmäinen haaste julkaistaan 7. kesäkuuta.

Joka neljäs viikko SKK:n lähivesille sijoitetaan suunnistusrasteja, jotka ovat maastossa vähintään viikon ajan. Muina viikkoina haasteissa opetellaan virtuaalisesti melonnassa tarvittavia suunnistuksen peruskäsitteitä: kartta- ja merimerkkejä, suunnan ottamista, erannon huomioimista jne.

Tehtävät alkavat helpoista aiheista, ja vaikeutuvat pikku hiljaa. Ahkerille ja osaaville osallistujille jaamme kauden lopussa pieniä palkintoja.

1 comment

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: