Koulutustilaisuus Meriturvassa su 15.3.2020

SKK järjestää jäsenilleen melontakoulutuksen Meriturvan koulutusaltaassa. (www.meriturva.fi) Koulutus tapahtuu sunnuntaina 15.3.2020 kahdessa ryhmässä. Ensimmäisen ryhmän allas- aika on klo 11:00-13:15 ja toisen ryhmän klo 13:45-16:00. Ryhmät pyritään jakamaan taitotason mukaan. Ensimmäinen ryhmä on tarkoitettu ohjaajatasoisille ja vaativampia harjoituksia kaipaaville. Toinen ryhmä sopii kaikille. Jos jompaankumpaan ryhmään tulee ilmoittautumisia huomattavasti enemmän, niin mahdollisesti tasaamme ryhmien kokoa.

Meriturvan isossa harjoitusaltaassa päästään harjoittelemaan turvallisissa olosuhteissa vaihtelevia tilanteita, joita meloessa voi tulla vastaan. Keskitymme turvallisuuteen, ja harjoittelemme mm. erilaisia pelastuksia. Harjoitusaltaan allokkokoneen avulla päästään harjoittelemaan toimimista aallokkoisissa olosuhteissa.

Aamupäivän koulutukseen ilmoittautuneiden päivä alkaa trailerin purulla ja kajakkien pesulla 10:00, jonka jälkeen vaihdetaan melontavarusteet valmiiksi päälle ja käydään läpi päivän ohjelma. Altaalle tositoimiin ensimmäinen ryhmä pääsee klo 11:00.

Iltapäivän koulutukseen ilmoittautuneet pääsevät sisälle Meriturvaan, kun aamupäivän ryhmä on ulkona. Iltapäivän harjoittelijat pääsevät altaalle klo 13:45, mutta olkaa paikalla ajoissa, jotta kerkeätte vaihtamaan varusteet päälle valmiiksi. Iltapäivän osallistujat pakkaavat kajakit trailerille päivän päätteeksi.

Kouluttajana toimii Anssi Nupponen.

Jokainen osallistuja tarvitsee mukaan kajakin ja aukkopeiton, melan, pelastusliivit ja kypärän. Mikäli haluat, että seuralta tuodaan sinulle kajakki ja muuta varusteita, niin valitse se vaihtoehto ilmoittautumislomakkeessa. Jos sinulla löytyy, niin ota mukaasi  normaalit turvavarusteet kuten hinausköysi, melakelluke, pumppu ja varamela. Altaan vesi on noin 21 asteista, joten märkä- tai kuivapuku on suositeltava.

Kumpikin ryhmä harjoittelee altaalla kaksi tuntia, joten ota mukaasi myös juotavaa ja evästä, jotta energiat eivät lopu harjoittelun aikana kesken.

Omalla autolla Lohjalle menevien toivotaan tarjoavan kimppakyytejä ilmoittautumisen yhteydessä. Kyytiä kaipaavat voivat vastaavasti kysellä sitä. Oletuksena on, että kyytiä tarjoavien sähköpostiosoitteen voi jakaa ilmoittautuneille kyytiä kaipaaville.

Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja. Olkaa ajoissa paikalla ja valmiina omaan ohjelmaanne. Reittiohje Meriturvaan!

Ilmoittautuminen on auki vain SKK:n jäsenille. Mukaan mahtuu kumpaankin vuoroon 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta, loput ovat ilmoittautumisjärjestyksessä varasijoilla. Voit ilmoittautua vain jompaankumpaan vuoroon. Ilmoittautuminen on auki la 14.3. klo 18,00 asti,  Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. Peruuntumisten takia molempiin ryhmiin mahtuu neljä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

SKK:n jäsenille koulutus on maksuton, mutta matkoista ja muista kuluista vastaavat osallistujat itse.

Lisätiedot ja peruutukset Paavo Tuomainen (paavo.tuomainen.skk (ät) gmail.com)

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: