Kalkkiruukin laavu

Jouluherkkujen sulattelupatikka 28.12.2019 klo 9:30

Kuusijärvelle on valmistunut uusi silta ja sen yli uusi yhdysreitti Kuusijärveltä Bisajärvelle ja syvemmälle Sipoonkorpeen. Kävellään Sipoonkorven läpi jouluherkkuja sulatellen, ja testataan uusi reitti ja silta.

Tavataan Kuusijärven parkkipaikalla (Kuusijärventie 3) tasan klo 9:30 (http://bit.ly/kuusijärvi). Siirrytään minimimäärällä autoja Tasakallion parkkipaikalle (http://bit.ly/Tasakallio). Kävellään merkittyä yhdysreittiä Tasakallio – Högberget – Kalkkiruukin laavu – Bisajärven laavu – Kuusijärven silta – Kuusijärvi. Pysähdytään laavuille pienille evästauoille (nuotiota ei ole tarkoitus tehdä).

Kävelymatkaa kertyy noin 9 kilometriä. Reitti on osittain mäkistä ja liukastakin maastoa, eli hyvät kengät tarvitaan. Kuusijärvelle saavutaan noin klo 13-14, ja Kuusijärvellä voi kahvitella, syödä, pulahtaa uimaan tai saunoa kukin halujensa mukaan.

Voit tulla myös suoraan Tasakalliolle klo 9:45, ilmoita siitä kuitenkin retken järjestäjälle.

Autokyytien järjestämisen takia retkelle on ilmoittauduttava 27.12 klo 20 mennessä.

Lisätietoja: miika piste silfverberg ät elisanet piste fi

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: