Tekniikkatorstai + preludi: Eskimokäännökset 24.-25.7

Tekniikkatorstaissa harjoitellaan eskimokäännöksiä Marko Savolan johdolla. Koulutus on jaettu kahteen iltaan. Mukaan kahtuu molempina iltoina 15 ensiksi ilmoittautunutta; voit halutessasi ilmoittautua molempiin. Aloitus (melontavalmiina) tasan klo 18. Varustus: kuiva- tai märkäpuku, vaihtovaatteet, nenäklipsi, simppelit ja ohuet (esim. seuran) melontaliivit.

Tekniikkatorstain preludi, ke 24.7 klo 18: peruskurssi

Opetellaan takakansieskimo. Sopii kaikille eskimokäännöksestä kiinnostuneille. Ilmoittautuminen peruskurssiin.

Tekniikkatorstai, to 25.7 klo 18: jatkokurssi

Kokeillaan takakansieskimon lisäksi muitakin eskimokäännöksen variaatioita. Sopii melojille, joilla takakansieskimo jo onnistuu jollakin tasolla (ainakin hyvänä päivänä). Ilmoittautuminen jatkokurssiin.

Vastaa

%d