Yhdistysasiaa

SKK:n syyskokous pidettiin kahvila N`avettan juhlatilassa 19.11.2018 ja paikalla oli 22 seuran jäsentä. Kiitos kaikille mukana olleille aktiivisille yhdistystoimijoille. Kokous hyväksyi hallituksen esityksen mukaisesti tulevan kauden toimintasuunnitelman ja budjetin sekä vahvisti jäsenmaksut vuodelle 2019. Jäsenmaksuihin ei ole tulossa korotuksia.

Syyskokouksessa tehtiin henkilövalintoja seuraavasti: hallituksessa jatkavat Eero Piiroinen, Paavo Tuomainen, Olli Sariola, Tarja ja Tarmo Wahlström, Jaakko Arola ja Suvi Marttinen ja uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Ilkka Laine. Varsinaisina toiminnantarkastajina jatkavat Pertti O.Sistonen ja Harri Luukkanen. Puheenjohtajan tehtävässä jatkaa Nina Oksanen.

Olethan huomannut, että sinulla on mahdollisuus saada sähköpostiisi heräte, kun seuran sivuille ilmestyy uusia ilmoituksia. Ilmoita sivun oikeassa alalaidassa olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi, niin pysyt ajan tasalla seuratiedotteiden osalta.

Jos et ole vielä kuullut, niin Skanska suunnittelee Sipoonrannan alueen maisemointia. Voit seurata alueen kehittämissuunnitelman etenemistä.

https://sipoorakentaajakehittaa.fi/?post_type=post&p=1019

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: