Nuku yö ulkona -tapahtuma

Suomen Latu kannustaa 8.9.2018 suomalaisia nukkumaan yönsä ulkona. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusenalus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Yönsä voi viettää kansallispuistossa, retkeilyalueilla tai vaikka takapihalla.

SKK vastaa haasteeseen ja nukumme yön ulkona kauniissa Tallholmenissa, josta löytyy sauna ja grillikatos. Yöretkelle on kutsuttu mukaan tamperelaisia sisävesimelojia, joille merimelonta tarjoaa mielenkiintoisen elämyksen kauniissa Sipoon saaristossa. Myös Porvoon Wiikingit on kutsuttu mukaan. Päivämatkan pituudeksi tulee noin 20km reittivalinnasta riippuen. Ylitämme Sipoon selän, jolloin melomme noin 5 km ilman maataukoa avovesiosuudella. Vaatimuksena on paripelastustaidot ja riittävä valmius aallokkomelontaan.

Syysillan pimetessä saunomme, grillaamme, nautimme omista herkkueväistä ja nukumme yön ulkona tähtitaivan alla. Muista ottaa mukaan saunakamppeet ja otsalamppu. Kuivia puita saa myös ottaa mukaan. Mela vedessä vajoilta lauantaiaamuna klo 11 ja paluu sunnuntaina klo 17 mennessä. Ilmoittautuminen toimintakalenterin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja retkestä Lotta Bengs p. 0400247042

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: