Hiidenmaan surffireissu

Syksyllä 2016 onni potkaisi Viroon Hiidenmaalle surffaamaan lähteneitä!

Reissun ajankohta suunniteltiin muutama kuukausi etukäteen ja hyvä tuuli ja aallokko sattui melkein täydellisesti juuri tähän ajankohtaan. Pari päivää jatkunut napakka tuuli lounaasta – lännestä takasi hyvin Hiidenmaan länsikärkeen Ristnaan osuvia aaltoja. Sopivalla säällä paikalle annettu nimi “Surfparadise” todellakin pitää paikkansa!

Reissuun lähdettiin perjantaina iltapäivällä Eckerölinella kohti Tallinnaa, josta ajettin pari tuntia Rohukülaan. Sieltä matkattiin lautalla Heltermaahan Hiidenmaan saarelle, josta ajoimme avomeren puolelle surffirannan lähistöllä sijaitsevalle mökille yöpymään. Lauantaipäivä oli omistettu surffaamiselle, jota saatiinkin tehdä yllin kyllin! Melkein kaikki taisivat päästä uimaankin ainakin kerran. Tuuli tyyntyi sunnuntaiksi, jolloin päästiin aamupäivällä vielä nauttimaan jälkimainingin helpoista matalikkojen nostamista aalloista.

Tuuri oli säiden puolesta puolellamme ja reissusta tuli kaikin puolin onnistunut.

Lisätietoja:

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: