SKK:n verkkopalvelut kehittyvät

Terve,

Olen uusi hallituksen jäsen ja lupauduin kehittämään SKK:n verkkopalvelua ja viestintää. Tämä on ensimmäinen blogi-postaus uuteen Sipoon kanoottiklubin verkkopalveluun. Palvelua rakennetaan intensiivisesti alkuvuosi 2018, katsotaan milloin ollaan valmiina julkistamaan!

Terveisin,

Sami Kelkka

2 comments

 1. Hieno homma että uudistetut kotisivut ovat käytössä. Mutta aina voi parantaa: katselin karttaa Sipoon vesialueesta ja huomasin, että karttaa suurennettaessa teksti tulee suttuisaksaksi. Eli jos ei suurenna, ei näe lukea pientä pränttiä, ja jos suurentaa, tekstistä yms rajoista tulee epäselvää. Tämä puute varmaan selviää.
  Ehkä karttaan voisi liittää saarten melontakohteiden arvioinnin, ja suositukset melonnab kannalta? Tällainen oli ed kotisivuilla.

  Harri

  1. Kiva, että uusi sivusto on löytynyt. Mainitsemaasi karttaan löytyy samalta (Sipoon saaristo) sivulta linkki Sipoon saaristokartta. Se on kunnan sivuilla, siinä voi suurentaa tarkasti.
   Melontakohteiden arviointia suoritetaan sivulla Sipoon saariston melontakohteet. Siihenkin on linkki samaisella Sipoon saaristo-sivulla. Muutamasta saaresta on saatu teksti, ja lisää on tulossa.
   Sami

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: