Avokanootin Meloja 2 -kurssi toukokuussa

Toukokuussa järjestetään avokanooteilla Meloja 2 -kurssi.

Avokanootin Meloja 2 -kurssilla syvennetään avokanoottimelonnan taitoja ja opetellaan lisää turvallisuustaitoja (kuten esimerkiksi paripelastautumista). Melontaan haetaan tehoa ja suoritusvarmuutta. Kurssi antaa hyvän pohjan omatoimiseen harjoitteluun kohti avokanootin Meloja 2 -taitokokeen suorittamista. HUOM! Kurssi ei sisällä taitokoetta, sillä taitokokeet järjestetään aina omina tilaisuuksinaan. Kurssin aikana ja päätteeksi saat suullisesti palautetta niistä asioista, joihin sinun olisi hyvä kiinnittää huomiota omatoimisessa harjoittelussa ennen taitokokeen suorittamista.

Ajankohta: Kurssi järjestetään viikonloppukurssina 18.–19.5.2024. Kurssin kesto on  yhteensä kymmenen tuntia (la klo 9–15 ja su klo 10–16). Tule paikalle hyvissä ajoin (mielellään vähintään puoli tuntia aikaisemmin), jotta sopivat varusteet ennätetään jakamaan ennen kurssin alkamista.

Kurssipaikka: Kurssipaikka on SKK:n kajakkivajat ja lähialueiden vedet. Pääosa ajasta ollaan vesillä. Turvallisuussyistä sää (kuten kova tuuli tai ukkonen) saattaa estää vesille menon.

Kurssin vetäjä: Kouluttaja toimii Stefan ”Eppu” Blomqvist (Hymyilevä Punakettu).

Osallistujamäärä: Kurssille voidaan ottaa enintään kahdeksan osallistujaa.

Ilmoittautuminen: Avokanootin Meloja 2 -kurssi tarjotaan ensisijaisesti SKK:n jäsenille. Koska kurssi ei ole tullut täyteen SKK:n omista jäsenistä, ilmoittautuminen on avattu ulkopuolisille (ks. myös Kurssin hinta -kohta). Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu tämän linkin kautta.

Osallistumisedellytykset: Avokanootin Meloja 2 -kurssille voi osallistua avokanootin Meloja 1 -kurssin jälkeen tai jos avokanoottimelonnan perusteet ovat jo muutoin hallinnassa. Kurssille osallistumisen edellytyksenä on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry:n määritelmän mukainen uimataito (kykenee uimaan yhtäjaksoisesti 200 m, josta 50 m selällään).

Kurssin hinta: Avokanootin Meloja 2 -kurssille osallistuminen on SKK:n jäsenille ilmainen. Mikäli kurssille osallistuu ulkopuolisia, heiltä veloitettava osallistumismaksu on 130 €.

Kurssilla käytettävä kalusto: Kurssilla käytetään kalustona sooloavokanootteja (Kolibri Solo) ja yksilapaisia meloja. Kurssilla on mahdollista käyttää omaa kanoottia ilmoittamalla siitä etukäteen kurssin kouluttajalle (punakettu@punakettu.com).

Varustus: Ota mukaan riittävästi juotavaa sekä evästä. Kurssipäivien lomassa pidetään noin tunnin lounastauko omia eväitä syöden. Kurssin osallistujille suositellaan kuivapukua, sillä vesi on viileää toukokuun puolivälissä. Muista ottaa mukaan vaihtovaatteet ja pyyhe vesitiiviisti pakattuna.

 

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading