Koulutustilaisuus Meriturvassa la 11.3.2023

SKK järjestää jäsenilleen melontakoulutusta Meriturvan aaltoaltaassa (www.meriturva.fi). Koulutus tapahtuu lauantaina 11.3.2023 kahdessa ryhmässä. Ryhmä 1. harjoittelee aamupäivällä ja ryhmä 2. iltapäivällä.

Meriturvan altaassa pääsemme tekemään harjoituksia kontrolloiduissa olosuhteissa ennen varsinaisen melontakauden alkamista. Keskitymme turvallisuustaitoihin, ja harjoittelemme mm. erilaisia pelastustekniikoita. Aallokkokoneen avulla altaaseen saadaan luotua aallokkoiset olosuhteet.

1. Ryhmän päivä alkaa aamulla Meriturvassa trailerin purulla ja kajakkien pesulla 10:00 (ajoissa paikalle). Iltapäivän ryhmä 2. saapuu paikalle klo 12:45, jotta kerkeätte vaihtamaan varusteet päälle valmiiksi. Iltapäivän osallistujat pakkaavat kajakit traileriin päivän päätteeksi.

Jokainen osallistuja tarvitsee kajakin, aukkopeiton, melan, pelastusliivit ja kypärän. Mikäli otat seuran vajoilta kajakin tai muita varusteita, niin valitse se vaihtoehto ilmoittautumislomakkeessa, jotta tiedämme kuinka paljon tavaraa tulee trailerin kyytiin. Käyttämällä mahdollisuuksien mukaan seuran kajakkeja, vähennetään omien kajakkien pesemisen tarvetta erikseen molemmissa ryhmissä. Jos sinulla löytyy, niin ota mukaasi normaalit turvavarusteet kuten hinausköysi, pumppu, melakelluke ja varamela. Altaan vesi on noin 21 asteista, joten märkä- tai kuivapuku on suositeltava. Juotavaa ja pientä energiapitoista evästä kannattaa ottaa mukaan.

Omalla autolla Lohjalle menevien toivotaan tarjoavan kimppakyytejä. Trailerin vetäjät saavat kilometrikorvaukset. Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja. Olkaa ajoissa paikalla ja valmiina omaan ohjelmaanne. 

Ilmoittautuminen on auki vain SKK:n jäsenille. Mukaan mahtuu kumpaankin ryhmään 14 ensimmäisenä ilmoittautunutta, loput ovat ilmoittautumisjärjestyksessä varasijoilla. Voit ilmoittautua vain yhteen ryhmään ja vain yksi henkilö voidaan ilmoittaa kerrallaan.

HUOM. Ilmoittautuminen aukeaa 5.2 klo 18:00.

Ryhmän 1 allas-aika on klo 11:00-12:45. Ilmoittaudu ryhmään 1.
Ryhmän 2 allas-aika on klo 13:15-15:00. Ilmoittaudu ryhmään 2.

Lisätiedot ja peruutukset Tarmo Wahlström (tarmo.wahlstrom (ät) hotmail.com)

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: