Meloja 2 kajakki (EPP2) taitokoe 17.8

SKK järjestää jäsenilleen Meloja 2 kajakki taitokokeen 17.8.21 klo 18-20. Kokeen vastaanottajina toimivat  Jalo-Aatos Alastalo ja Lotta Bengs.

Meloja 2 kajakki taitokoe on Eurooppalaisen Euro-Paddle Pass (EPP) järjestelmän mukainen henkilökohtaisen melontataidon testi. Meloja 2 sisältää kaikki EPP2-kokeen testit, täydennettynä muutamalla kansallisella lisäyksellä (esim. navigointitaidot). Meloja 2:n suoritus on yksi ennakkovaatimus Melonta- ja soutuliiton Melontaohjaaja-kurssille osallistumiseen. Lisätietoa Meloja/EPP-testijärjestelmästä saat Melonta- ja soutuliiton sivuilta.

Kokeessa testataan kajakin peruskäsittelytaitoja. Varusteina kajakki, kaksilapainen mela, kelluntaliivit, aukkopeitto sekä olosuhteisiin sopiva muu varustus.

Tutustu taitokokeen suoritusohjeisiin huolellisesti. Kokeessa testataan 18:aa melontaan liittyvää taitoa, joista taidot 1-10 on osattava sujuvasti ja taidot 11-16 hyvin. Taidoista 17-18 riittää, että osaa alkeet. Suoritusohjeissa on listattu tarkat vaatimukset kunkin taidon osalta.

Meloja 2 -kortti ja rekisteröinti. Hinta 12 €.

Ilmoittaudu täällä.
Mukaan mahtuu 6 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Jos osallistuja määrä ylittyy, niin  järjestetään myös toinen taitokokeen syksymmällä.

1 comment

Vastaa

%d