Nakkikiskaretki 4.6.

Meloessa tulee aina nälkä. 4.6. klo 17.30 (mela vedessä) lähdemme melomaan kohti Kalkkirannan grilliä. Yhdensuuntainen matka noin 12 km, meno-paluu 24 km. Matkavauhti keskiviikkomelontaa vastaava tai tarvittaessa hieman hitaampi, mutta jo matkakin puolesta vaatii enemmän kuin tiistaimelonta.

Reitillä ei ole selkien ylityksiä, mutta vastatuuleen on varauduttava. Reittimme kulkee lähellä mannerta eli tuulensuunnasta riippuen aallokkoa voi olla. Matkalla biotauko tarpeen mukaan, muutoin vain kelluntataukoja. Grillillä tietenkin sotkemme rinnukset kaikilla mausteilla.

Kesäkuun alussa illat ovat pitkään valoisia, mutta kajakissa on hyvä olla valkoinen huomiovalo. Sellaisen teet esim. laittamalla valon kuten otsalampun pakastusrasiaan, mutta huomioi myös kiinnitys, jottei rasia putoa kannelta. Paluu vajoilla lähellä puoltayötä. Arvioitu melonta-aika max. 2,5 h/suunta ja ruokailuun kuluva aika.

Samana viikonloppuna myös Selkämeren viikonloppuretki. Kajakkeja ei saa varata heidän ohitseen tälle iltaretkelle.

Force major lauseke:
Varmistan grillin aukiolon lähempänä retkeä, koska yhteystietoja en sinne nyt löydä.

ILMOITTAUDU

T. Eve
050-392 6042

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: