Päivitettyjä koronaohjeita

Tutustukaa huolellisesti Suomen Melonta- ja Soutuliiton antamiin suosituksiin näinä poikkeuksellisina aikoina! Kaikki seuran kalenteritoiminta on suositusten mukaisesti peruttu ainakin  toukokuun loppuun asti. Melontakursseja pyritään järjestämään ohjaajaresurssien puitteissa myöhemmin kesän aikana. Melomaan kyllä pääsee, kunhan noudattaa annettuja suosituksia ja välttää lähikontakteja. Lisätietoa, asiallista informaatiota ja tukea koronavirukseen liittyvistä asioista löydät mm. Terveyskylästä. Tässä tiivistetysti käytännön ohjeet:

  • älä tule vajoille, älä lähde melomaan, jos sinulla on oireita (yskää, nuhaa, kurkkukipua, kuumetta, lihaskipua, päänsärkyä)
  • huolehdi hyvästä käsihygieniasta eli pese kätesi usein saippualla ja käytä käsidesiä
  • käytä omia henkiökohtaisia kuivausliinoja, aukkopeittoja, meloja, liivejä tms. melontatarvikkeita
  • seura voi antaa väliaikaisesti lainaksi tarvikkeita, kunhan ilmoitat siitä etukäteen ja huolehdit tarvikkeiden huolellisesta puhdistamisesta ennen palautusta, laitatarvikkeita voit tiedustella osoitteesta info@sipoonkanoottiklubi.fi
  • pidetään turvavälit ja melotaan pienissä porukoissa

Kaikista rajoituksista, määräyksistä ja ohjeista huolimatta melonta on edelleen sallittua ja suorastaan suositeltavaa näinä vaikeina aikoina. Jokainen tekee omasta puolestaan riskiarvion, voiko kotoa poistua. Jokainen huomioi omassa toiminnassaan kanssaihmiset, jottei aiheuta huolimattomalla käytöksellä vaaraa muille. Selviämme tästä!

2 comments

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: