Liiton kuulumisia

Suomen Melonta- ja Soutuliiton retki- ja virkistysmelonnan uutiskirje on julkaistu. Voit siirtyä lukemaan uutiskirjeen tästä. Kirjeessä julkaistaan myös vuoden 2019 tonnarit! Käy katsomassa, miten monta SKK:n melojaa löytyy listoilta! Hieno tulos!

Virustilanteesta johtuen kaikenlaista kokoontumista tulee välttää. Melonta- ja soutuliitto on laatinut tästä melojille hyvät ohjeet. Melontaa ei onneksi tarvitse välttää, kunhan muistetaan sopivat turvavälit ja hyvän hygieenisen käyttäytymisen perusperiaatteet niin vajoilla kuin taukopaikoillakin.

Myös liitto muistuttaa melontaturvallisuudesta. Kauniit ja lämpimät kevätsäät houkuttelevat vesille. Jokaisen melojan on hyvä muistutella mieliin melonnan turvaohjeistus ja pitää mielessä, että vesi on vielä pitkään tosi kylmää ja kylmettymisen vaara on erittäin suuri.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: