Suomen paras kanoottipurjehtija 2019

”Suomen Paras Kanoottipurjehtija 2019” kilpailu purjehdittiin Tuusulanjärvellä lauantaina 24.8. Kilpailupäivän tuulet olivat 6-7 m/s, puuskissa ajoittain jopa yli 10 m/s kisan aikana. Tapahtumaan oli ilmoittautunut 10 kanoottia, viisi ACA-luokkaan ja yleiseen viisi, joista yhdessä oli kaksi purjehtijaa ja toisessa ohjaajan lisäksi kanoottikoira Mocca. Suunnitellut neljä lähtöä saatiin ajettua sujuvasti ilman taukoja. Molemmat luokat lähtivät samaan aikaan purjehtien saman olympiaradan. Yksi purjehtija kaatui ensimmäisessä lähdössä, eikä sitten jatkanut enää muissa lähdöissä. Kolmannessa lähdössä Kari Nykänen keskeytti peräsinvaurion vuoksi. Lisäksi kaksi lippalakkia katosi kilpailun tuoksinassa.

Kilpailulautakunnan muodostivat Matti Innala ja Satu Inkala. Ratamestareina ja turvaveneenä toimivat Rauli ja Irja Soininen. Leppoisan tapahtuman käytännön järjestelyistä palkintoineen, ruokailuineen vastasivat Simo Poikolainen ja Satu Inkala. Kiitämme Tuusulanjärven Purjehtijoita tapahtuman tilojen ja kaluston käytöstä ja Sipoon Kanoottiklubia ACA-purjekanootin lainaamisesta.


Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: