Frostbite 2019 Puulavedelle 11.-13.10.

Puulan Frostbite järjestetään jälleen Mainiemessä. Frostbiten eli kauden viimeisen melontaretken kohteena on perinteiseen tapaan Puulavesi; kirkasvetinen järvi Mikkelin länsipuolella,  tunnettu puhtaista vesistään, erikoisista “raukki”-kivipaasistaan ja kalliomaalauksistaan.

Frostbite-hengessä retkellä uhmataan syksyn kylmiä säitä. Lämmin vedenpitävä melontavarustus on tarpeen ja kuivapuku on suositeltava. Yöpymiset tapahtuvat teltoissa, eli mukaan kannattaa ottaa lämmin makuupussi ja makuualusta. Varaa myös maissa oloon lämpimät vaatteet. Lauantai-iltana on tarjolla telttasauna ja uintia raikkaassa järvivedessä.

Varaa mukaan maistuvat melontaeväät, aamupalat ja lounaat. Klubi tarjoaa lauantain illallisen.

ALUSTAVA OHJELMA, muutokset mahdollisia riippuen olosuhteista:

Perjantai

Tapaaminen vajoilla klo 17, kajakkien pakkaus. Ajo Puulalle noin 18-21:30, matkalla kahvitauko. Osoite Mainiementie 777, 52620 Kuitula, Hirvensalmi. Rantaan vajaa kilometri risteyksestä. Telttojen pystytys ja yöpyminen teltoissa Ranta-Juosolassa Puulan rannalla (ei melontaa). Yövymme samassa paikassa autojen lähellä myös seuraavan yön.

Lauantai

Lyhyt valoisa aika pyritään viettämään vesillä. Aamulla 8.30 alkaen siirrymme paikallisen taksiyrittäjän avustuksella sopivalle lähtöpaikalle Hirvensalmella Kangasniemen puolelle. Melontaa suunnilleen klo 9-17, tavoitteena uusien maisemien kokeminen. Melontamatkaa on Mainiemeen n. 25 km. Sopivalla rantautumispaikalla pidetään lounastauko. Illalla telttasauna ja Klubin tarjoama savumuikku-possufile-vihannesgratiini-illallinen omilla ruokajuomilla. Yöpyminen kuten perjantaina teltoissa.

Sunnuntai

Melontaa klo 10-15, melontamatka n. 15 km. Paluu klo 16-19:30, matkalla kahvitauko.

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 6.10, maksimi osallistujamäärä 12.

Lisätietoja Suvi Marttinen 040 580 7686

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: