Myötätuuliretki Turku-Sipoo 27.7-3.8.2019

Kesän pitkä retki järjestetään yhdessä Porvoon Wikingien kanssa la 27.7 – la 3.8.2019 (varapäivä su 4.8.). Melomme myötätuuleen, eli vallitsevalla lounaistuulella Turusta Sipooseen. Jos tuuliennusteet ovat idän puolelta, melomme päinvastaiseen suuntaan: Sipoosta Turkuun. Melontamatkaa kertyy 8 päivän aikana vähintään 250 km, eli keskimäärin hieman yli 30 kilometriä päivässä. Retki on olosuhteiltaan keskivaativa (taso 2), eli retkelle voi osallistua parin melontavuoden kokemuksella.

Tarkempi reitti ja kuljetukset suunnitellaan yhdessä osallistujien kesken. Suunnittelu aloitetaan suunnittelukokouksessa, Kuusijärven kahviossa 2.5.2019 klo 18:00-19:30. (www.cafekuusijarvi.fi). Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

Jos et pääse paikalle suunnittelukokoukseen, mutta haluat retkelle mukaan, kerro tästä sähköpostitse: miika piste silfverberg ät elisanet piste fi.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: