Koulutustilaisuus Meriturvassa 10.4.2019

SKK järjestää jäsenilleen melontakoulutuksen Meriturvan (www.meriturva.fi) koulutusaltaassa keskiviikkona 10.4. Allasaika on klo 17:30-20:30. Koulutus on tarkoitettu kaikille peruskurssin käyneille, jotka haluavat kehittyä melojana.

Meriturvan isossa harjoitusaltaassa päästään harjoittelemaan turvallisissa olosuhteissa vaihtelevia tilanteita, joita meloessa voi tulla vastaan. Keskitymme turvallisuuteen, ja harjoittelemme mm. erilaisia pelastuksia. Harjoitusaltaan aallokkokoneen avulla päästään harjoittelemaan toimimista aallokkoisissa olosuhteissa.

Pääkouluttajana toimii Eeva-Lotta Backman-Winquist. Lue tapahtuman infokirje tästä!

Jokainen osallistuja tarvitsee koulutukseen kajakin, aukkopeiton, melan, pelastusliivit ja kypärän. Valitse ilmoittautumislomakkeessa tarvitsetko seuran kajakin ja varusteet, vai otatko oman kajakkisi. Kajakit ja varusteet pakataan traileriin vajoilla tiistaina klo 18-19, jotta ennätämme keskiviikkona ajoissa Lohjalle.

Omalla autolla Lohjalle menevien toivotaan tarjoavan kimppakyytejä ilmoittautumisen yhteydessä. Kyytiä kaipaavat voivat vastaavasti ilmoittaa tarvitsevansa kyytiä.

Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja. Olkaa ajoissa paikalla. Reittiohje Meriturvaan.

Ilmoittautuminen on auki vain SKK:n jäsenille. Mukaan mahtuu 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta, loput ovat ilmoittautumisjärjestyksessä varasijoilla. Ilmoittaudu tästä!

SKK:n jäsenille koulutus on maksuton, mutta matkoista ja muista kuluista vastaavat osallistujat itse. Poikkeuksena on kajakkitrailerin vetäjä, jolle SKK korvaa kilometrikorvaukset.

Lisätiedot ja peruutukset: Tarmo Wahlström (tarmo.wahlstrom (ät) hotmail.com)

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: